privacy-policy-bslbatt

Tietosuojalauseke

Tämä on tietosuojakäytäntö BSLBATT®. BSLBATT® sijaitsee Kiinassa Huizhoussa. BSLBATT® on vastuussa tietosuojatietojen käsittelystä.

Tämä käytäntö selittää henkilötietojemme käsittelyä koskevat yleiset ehdot. Kuvailemme mitä tietoja käsittelemme, miten takaamme yksityisyytesi ja oikeutesi. Jos haluat tietää mitä evästeitä käytämme, lue evästekäytäntömme.

Tämä käytäntö kattaa kaikki verkkosivuston kävijöiden, toimittajien, työnhakijoiden ja kaikki muut BSLBATT®-suhteet.

Mikä on BSLBATT®: n yleinen tietosuojakäytäntö?

BSLBATT® kunnioittaa kaikkien verkkosivuston kävijöiden yksityisyyttä https://www.lithium-battery-factory.com, kaikki hänen (potentiaaliset) asiakkaansa ja suhteensa.
BSLBATT® asettaa etusijalle henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden ja käsittelee henkilötietojasi huolellisesti
BSLBATT® jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa vain, jos se on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi tai jos laki sitä vaatii.
BSLBATT® etsii jatkuvasti tapoja parantaa palveluitaan ja räätälöidä ne mahdollisimman paljon henkilökohtaisten toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Lisäksi BSLBATT® ottaa aina huomioon yksityisyytesi ja noudattaa sovellettavan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.


Tietosuojakäytäntö BSLBATT®

1. Lakien ja muiden määräysten noudattaminen

Noudatamme kaikkia kansallisia lakeja ja käytäntöjä sekä muita henkilötietojen suojaamiseen liittyviä säännöksiä.

2. Henkilötietojen käsittelyä koskevien ohjeiden laatiminen ja jatkuva parantaminen

Tarve suojata henkilökohtaisia ​​tietoja on ilmoitettu perusteellisesti koko yrityksessä johtajista aina nuorimpiin työntekijöihin. Ylläpidämme ja noudatamme henkilötietojen asianmukaista suojaamista ja käyttöä koskevia ohjeita. Pyrimme myös parantamaan näitä ohjeita jatkuvasti.

3. Henkilötietojen hankinta, käyttö ja luovuttaminen

Määritämme selvästi käyttötavat, joihin henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan käyttää. Näissä rajoissa hankimme, käytämme ja luovutamme henkilötietoja vain asianomaisen suostumuksella.

4. Suojattu hallinta

Pyrimme ylläpitämään henkilötietojen turvallista hallintaa ja olemme ottaneet käyttöön tarvittavat toimenpiteet luvattoman tietojen käytön, katoamisen, tuhoutumisen, muuttamisen tai vuotamisen estämiseksi.

5. Ilmoitus ja korjaus

Henkilötietojen paljastamista, muokkaamista tai poistamista koskeviin pyyntöihin on vastattava tapauskohtaisesti, kunnes pyynnön esittäjän henkilöllisyys on vahvistettu.

Mikä sinulla on oikeus henkilötietoihisi?

Sinulla on oikeus tarkastella tietoja, korjata ne poistaaksesi tietosi. Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa tietojenkäsittelylupa tai vastustaa käsittelyä. Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen joissakin tapauksissa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lähettää meille pyynnön lähettää henkilökohtaiset tiedot tiedostona sinulle tai muulle organisaatiolle, jonka mainitsit.

Voit lähettää pyyntösi tarkastella, korjata, poistaa tai siirtää henkilötietojasi tai pyytää peruuttamaan lupasi tai vastustamaan tietojen käsittelyä. [sähköposti suojattu].

Varmistaaksemme, että pyyntösi olet itse tehnyt, pyydämme sinua lähettämään kopion henkilöllisyystodistuksestasi pyynnön mukana. Tee passi valokuvasi, MRZ (konelukuinen vyöhyke, nämä ovat kaksi kolmesta rivistä passin etusivun alaosassa tai henkilökortin takana), henkilötunnus ja sosiaaliturvatunnus musta. Tämä suojaa yksityisyyttäsi. Arvioimme, pitäisikö meidän pystyä vastaamaan pyyntösi ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.

Entä jos tietosuojakäytäntö BSLBATT® muuttuu?

Tietosuojasäännöt ja palvelumme voivat muuttua. Siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa. Uusin tietosuojalausunto löytyy aina osoitteesta https://www.lithium-battery-factory.com. Tätä lausuntoa muokattiin viimeksi 15. heinäkuuta 2018.