Зошто да станете дилер на BSLBATT Battery - SOLAR?

Поради нашата неспоредлива посветеност на иновативните производи од литиум, неверојатната услуга за клиенти и единствената дилерска поддршка.Ние сме нова храбра компанија за батерии со литиум железо фосфат и бараме партнерство со истомислениците BSLBATT дилери и изведувачи .

Најдоверлив бренд на литиумски батерии во Кина*

Повеќе луѓе избираат BSLBATT Battery од која било друга компанија

 

Како вистински водечки снабдувач на литиумски батерии во Кина, BSLBATT има распоредено повеќе од 160.000 батерии ширум светот, постигнувајќи енергетска самодоволност за повеќе од 80,000 households и деловни клиенти.Со неспоредливо искуство во индустријата, иновации на производи, систем на услуги, што ги прави обновливите извори на енергија достапна и прифатлива.Денес, нашите револуционерни, нетоксични батерии со длабок циклус на литиум железо фосфат ги заменуваат оловните батерии во складиштето на енергијата во домот, возилата, морето и ракувањето со материјалите.Иднината на BSLBATT Battery е напредно складирање на обновлива енергија со примена на нашата сопствена патентирана технологија за батерии во цврста состојба.

Придобивки и ресурси
Зошто да изберете BSLBATT батерија?

Ние сме веќе во бизнисот со батерии 20 години и научивме како да го надградуваме нашиот успех.Ако сакате да бидете професионален добавувач на литиумски батерии, BSLBATT Battery е вашиот прв избор!Како најпрепознатлив и доверлив производител на литиумски батерии, се гордееме што ги овластуваме нашите дистрибутери.Без оглед на вашите потреби, ние ќе ве обучуваме, ќе ве водиме и ќе ве поддржуваме на постојана основа.Заедно, можеме да ви помогнеме да ја изградите вашата база на клиенти и да продавате производи за безбедност на литиумски батерии како никогаш досега.BSLBATT Battery има се што ви треба за да го направите вашиот бизнис успешен.

Вашите предности на прв поглед

Попусти

На целото портфолио на батерии BSLBATT

Продажни води на високо ниво

за вашиот услужен бизнис

Партнер: Ко-маркетинг

Ко-маркетинг активности (на пр. Изложбени настани, вебинари)

BSLBATT Бренд и маркетинг

Луѓето купуваат брендови што ги знаат, а 74% од луѓето го препознаваат BSLBATT.BSLBATT е глобално признат, почитуван и доверлив бренд кој ги нуди најдобрите литиумски батерии за попаметно и почисто складирање на обновлива енергија.

Административна поддршка

Неколку брендови нудат толку административна поддршка како батеријата BSLBATT.Ви даваме стручни упатства што ви се потребни

Поддршка за локална услуга

Поставете регионални канцеларии во клучните региони ширум светот и воспоставете оперативни агенции, центри за технологија за истражување и развој и производствени базни сервисни мрежи во САД, Јужна Африка, Обединетото Кралство, Ирска, Полска, Данска, Нигерија, Индонезија, Колумбија, Мексико и други земји и региони;Зајакнување на промоцијата и градењето на брендот.

Инсталација и Инвентар

Заборавете на дупчење и жици.Инсталирањето е едноставно со BSLBATT батерија.Всушност, времето на инсталација го скративме на половина.

Техничка поддршка

од нашиот тим

Бесплатни BSLBATT лиценци

за демо цели

Заедно со добивањето пристап до нашата амбициозна програма за поттикнување со големи награди што можете да ги заработите, ќе добиете и вредна поддршка.Нашиот високо знаење и талентиран тим ви носи напредни курсеви за обука, алатки за маркетинг и продажба, финансирање на потрошувачите, поддршка по продажбата и многу повеќе.

Вистински дилери на батерии BSLBATT.Вистински приказни.

Нашите сертификати

Најчесто поставувани прашања за програмата за дилер на батерии BSLBATT®

Овластените дилери соработуваат со BSLBATT за да продаваат и инсталираат литиумски батерии.Како дел од оваа програма, клиентите ви плаќаат директно кога ќе инсталирате квалификуван алармен систем.Ние тесно ќе соработуваме со вас за да ја изградиме вашата основа.Не само батерии, туку неспоредлива услуга, обука и постојана поддршка.Нашите производи се батерии, но нашата работа се врските и помагањето да успеете.Погледнете ги придобивките од дилерот и станете член на семејството денес

Едноставно.Јавете се +86 (752) 2819-469 ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ- за повеќе информации за тоа да станете овластен дилер за батерии BSLBATT®.

Многу.Нашата програма вклучува постојана обука за продажба, маркетинг ресурси, помош при вработување и многу повеќе.

Не ве чини ништо за да се приклучите на програмата и нема скриени такси.Јавете се +86 (752) 2819 469 ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ- за повеќе информации за тоа да станете овластен дилер за батерии BSLBATT®.