Aplikime për bateritë litium

Fuqia aventurën tuaj me bateritë litium-jon të ringarkueshme BSLBATT.Shikoni aplikacionet;avantazhet e baterisë sonë fosfat litium hekuri sot!

Energjia e Gjelbër që shkon dhe shkon

Ju bëtë zgjedhjen e zgjuar duke përqafuar energjinë e gjelbër, tani investoni në një bateri që e shfrytëzon atë maksimalisht. Bateritë BSLBATT LiFePO4 siguroni disponueshmërinë e energjisë gjatë gjithë orarit duke e ruajtur energjinë diellore nga drita e ditës në mënyrë të qëndrueshme dhe efikase bateritë jashtë rrjetit .

Karrocat e golfit: Fuqia e dëshmuar që nxitet për të performuar

litium hekuri fosfat bateritë nga BSLBATT shkoni gjithmonë në distancë, duke ofruar një kohë më të gjatë funksionimi për cikël, mirëmbajtje zero, karikim më të shpejtë dhe vetëshkarkim të ulët në një dizajn të lehtë dhe të qëndrueshëm.Jonë bateri litium janë ndërtuar për të përmbushur kërkesat e energjisë dhe energjisë në makinat e golfit, automjetet e shërbimeve, AGV dhe LSV.

Trajtimi i materialit: Fuqia prapa ashensorit

Bateritë litium forklift ofrojnë deri në 10 herë jetëgjatësi më të gjatë në krahasim me bateritë me acid plumbi duke i bërë ato një investim më të mirë Kamionë të klasit I, II dhe III .Ndërrimi i baterive më rrallë nënkupton më pak kosto zëvendësimi dhe pune dhe një kosto totale më të ulët të pronësisë.

Fuqia Aventurat tuaja Detare

Në ujë, gjëja e fundit që dëshironi është që bateria t'ju mbajë prapa.Nëse keni nevojë për energji të besueshme dhe afatgjatë për ekskursione të largëta, përshpejtim të shpejtë për konkurrencë, ose peshë më të lehtë për shpejtësi të shtuar, efikasitet të karburantit ose udhëtime në ujëra të cekëta, shikoni bateritë detare të litiumit për fuqi dhe performancë të lartë.

Automjetet e drejtuara autonome (AGV)

BSLBATT® i kushtoi teknologjisë së nivelit të automobilave fuqi Kërkim dhe zhvillim të baterive litium AGV , projektimi dhe procesi i prodhimit, duke prodhuar cilësi të jashtëzakonshme të baterisë litium-jon fuqie AGV me siguri të lartë, peshë të lehtë, jetëgjatësi të gjatë, zbatueshmëri mjedisore, karikim të shpejtë, etj.

AGVAMR and lithium-ion batteries

Automjetet elektrike me shpejtësi të ulët

BSLBATT® ofron performancë të lartë Bateritë litium fosfat hekuri për aplikime të shtytjes së automjeteve elektrike me shpejtësi të ulët si transporti, argëtimi ose përdorimi industrial.Bazuar në një rekord të dëshmuar të cilësisë dhe sigurisë.Bateritë tona janë me siguri të lartë, kapacitet të lartë, qëndrueshmëri të fortë dhe jetëgjatësi të gjatë cikli.

Fuqia e besuar për Udhëtime të gjata RV

Pavarësisht nëse jetoni në rrugë ose bëni turne në vend çdo fundjavë, dëshironi energji të besueshme në dhe jashtë rrjetit.Jonë Bateritë LiFePO4 RV janë shumë efikase, kështu që ju jeni gjithmonë gati me një karikim ose energji diellore.Mënyra më e mirë për të arritur në destinacionin tuaj të ardhshëm?Është i sigurt, nuk ka mirëmbajtje dhe është sa më miqësor ndaj mjedisit.

LiFePO4 RV batteries
Commercial Floor Machines

Bateritë litium për makinat e dyshemesë

Kur ora po troket dhe ju po kërkoni të mbuloni një zonë të madhe, makina juaj e dyshemesë ka nevojë për një bateri që mund të kalojë.Premium BSLBATT® Makinë për pastrimin e dyshemesë Bateritë me hekur fosfat LiFePO4 mbaj 2-3 herë kapacitetin e baterive me acid plumbi në të njëjtën madhësi.Plus, ato janë pa mirëmbajtje për të eliminuar kohët e panevojshme joproduktive.

 

E ndërtuar posaçërisht për të përmbushur kërkesat për fuqi dhe energji në makinat komerciale të dyshemesë, tona bateri litium fosfat hekuri janë jashtëzakonisht efikase dhe ofrojnë kapacitetin e tyre të vlerësuar, në çdo shkallë shkarkimi.Kjo do të thotë shumë më shumë orë produktivitet në krahasim me bateritë me acid plumbi.

 

Bateritë LiFeP04 Për Platforma e Punës Ajrore

Gjëja e fundit që dëshironi kur jeni në ajër është një bateri që ju lëshon poshtë.BSLBATT® Litium fosfat hekuri LiFePO4 bateri mund të përballojë ngarkesat më të rënda të punës, sepse ato nuk kërkojnë mirëmbajtje edhe në kushtet më të vështira.Edhe nëse i lini të shkojnë për një kohë, thjesht ngarkojini dhe do të ktheheni në punë brenda një kohe të shkurtër.

PRODUCTS FOR ANY APPLICATION 5
lithium ion start stop battery

Automobilistikë dhe komerciale: filloni dhe vazhdoni të punoni - në mënyrë të besueshme.

Bateritë BSLBATT Litium Fosfat Hekuri bashkohet me novatorët kryesorë të produkteve për të ofruar bateritë më të mira për nevojat e biznesit tuaj.Gaz, naftë, automjete ndërtimi, industriale, shtëpiake ose komunale – ne i njohim të gjitha.Ne gjithashtu dimë se si të përfitojmë sa më shumë nga bateritë tuaja dhe kemi këshilla për të ndarë, si për shembull se si t'i dimëroni bateritë e makinës suaj.

 

Automjetet komerciale kanë përgjegjësi të rënda.Ajo që nuk duhet të shqetësoheni është besueshmëria dhe fuqia e baterive që po përdorni.Ekipi ynë i ka kushtuar kohën dhe energjinë – kështu që ju nuk keni nevojë – duke mësuar se cilat marka dhe bateri janë të përshtatshme në mënyrë ideale për nevojat tuaja automobilistike dhe komerciale.

 

Marr citati juaj sot për të përfituar nga ajo ekspertizë dhe partner për pushtet.

Kujdesi për lëndinën, pajisjet bujqësore, nevojat bujqësore – ne kemi punuar me pronarët e shtëpive dhe të gjitha madhësive të bizneseve që kanë një gamë të gjerë nevojash për lëndinë dhe kopsht.Kjo lloj pajisje duhet të jetë në gjendje të mirë, çdo ditë gjatë gjithë ditës. Bateri BSLBATT ndihmon për t'u siguruar që është gjithmonë kështu.

 

Specialistët tanë të baterive dinë më shumë sesa thjesht specifikimet teknike të tyre produktet e baterive .Ne gjithashtu mund t'ju japim këshilla se si të përfitoni sa më shumë nga ngarkimi juaj.Ose cilët aksesorë do të kombinoheshin më mirë me bateritë.Ekipi ynë i mbështetjes është gjithmonë afër.Ju madje mund të merrni një kuotë duke ndërmarrë një hap të thjeshtë.

Lawn-and-Garden

Sfidoni kufijtë tuaj me bateritë litium BSLBATT!

Kur jeni duke kërkuar për energji afatgjatë dhe efikase, mos kërkoni më tej se një bateri premium me hekur fosfat litium nga BSLBATT® për performancën dhe besueshmërinë që ju nevojitet.Me gamën tonë të gjerë të produkteve dhe njohuritë e thella të industrisë, ne mund të ofrojmë gjithçka që ju nevojitet, nga zëvendësimet e lëshuara deri te zgjidhjet me porosi.

 

 

Pyesni tani për gamën tonë të madhe të produkteve + dhe përfitoni 15% zbritje nga prodhuesit e baterive litium !