Pse të bëheni tregtar BSLBATT Battery - SOLAR?

Për shkak të angazhimit tonë të pashembullt ndaj produkteve inovative të litiumit, shërbimit të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe mbështetjes së veçantë të tregtarëve.Ne jemi një kompani e re e baterive të litium fosfatit të hekurit dhe kërkojmë të bashkëpunojmë me BSLBATT me mendje të njëjtë tregtarët dhe kontraktorët .

Marka më e besueshme e baterive litium në Kinë*

Më shumë njerëz zgjedhin BSLBATT Battery se çdo kompani tjetër

 

Si një furnizues i vërtetë kryesor i baterive të litiumit në Kinë, BSLBATT ka vendosur më shumë se 160,000 bateri në mbarë botën, duke arritur vetë-mjaftueshmërinë energjetike për më shumë se 80,000 households dhe klientët e biznesit.Me përvojë të pashembullt në industri, inovacion produkti, sistem shërbimi, duke e bërë energjinë e rinovueshme të aksesueshme dhe të përballueshme.Sot, bateritë tona revolucionare, jo-toksike me cikël të thellë fosfat litium-hekuri po zëvendësojnë bateritë me acid plumbi në ruajtjen e energjisë në shtëpi, automjetet, detarët dhe trajtimin e materialeve.E ardhmja e baterisë BSLBATT është ruajtja e avancuar e energjisë së rinovueshme duke përdorur teknologjinë tonë të patentuar të baterive në gjendje të ngurtë.

Përfitimet dhe Burimet
Pse të zgjidhni baterinë BSLBATT?

Ne kemi qenë në biznesin e baterive për më shumë 20 vjet dhe kemi mësuar se si të ndërtojmë suksesin tonë.Nëse dëshironi të jeni një furnizues profesionist i baterive litium, Bateria BSLBATT është zgjedhja juaj e parë!Si prodhuesi më i njohur dhe më i besuar i baterive të litiumit, ne krenohemi me autorizimin e shpërndarësve tanë.Cilatdo qofshin nevojat tuaja, ne do t'ju trajnojmë, do t'ju udhëzojmë dhe do t'ju mbështesim në mënyrë të vazhdueshme.Së bashku, ne mund t'ju ndihmojmë të ndërtoni bazën tuaj të klientit dhe të shisni produkte të sigurisë së baterive litium si kurrë më parë.Bateria BSLBATT ka gjithçka që ju nevojitet për ta bërë biznesin tuaj të suksesshëm.

Përparësitë tuaja me një shikim

Zbritje

Në të gjithë portofolin e baterive BSLBATT

Drejtues të nivelit të lartë të shitjeve

për biznesin tuaj të shërbimit

Partner: Co-Marketing

Aktivitetet e bashkë-marketingut (p.sh. ngjarje ekspozite, webinare)

BSLBATT Marka dhe Marketingu

Njerëzit blejnë marka që njohin dhe 74% e njerëzve e njohin BSLBATT.BSLBATT është një markë e njohur, e respektuar dhe e besuar globalisht që ofron bateritë më të mira të litiumit për ruajtje më të zgjuar dhe më të pastër të energjisë së rinovueshme.

Mbështetje administrative

Pak marka ofrojnë po aq mbështetje administrative sa Bateria BSLBATT.Ne ju ofrojmë udhëzimet e ekspertëve që ju nevojiten

Mbështetja e Shërbimit Lokal

Ngritja e zyrave rajonale në rajone kyçe anembanë botës dhe ngritja e agjencive operative, qendrave të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë dhe rrjeteve bazë të shërbimeve të prodhimit në Shtetet e Bashkuara, Afrikën e Jugut, Mbretërinë e Bashkuar, Irlandë, Poloni, Danimarkë, Nigeri, Indonezi, Kolumbi, Meksika dhe vende dhe rajone të tjera;Forconi promovimin dhe ndërtimin e markës.

Instalimi dhe Inventari

Harrojeni shpimin dhe instalimet elektrike.Instalimi është i thjeshtë me baterinë BSLBATT.Në fakt, ne e përgjysmojmë kohën e instalimit.

Mbeshtetje teknike

nga ekipi ynë

Licenca falas BSLBATT

për qëllime demo

Së bashku me marrjen e aksesit në programin tonë ambicioz nxitës me çmime të mëdha që mund të fitoni, do të fitoni mbështetje të vlefshme.Ekipi ynë shumë i ditur dhe i talentuar ju sjell kurse trajnimi të avancuara, mjete marketingu dhe shitjeje, financim konsumatori, mbështetje pas shitjes dhe më shumë.

Tregtarët e vërtetë të baterive BSLBATT.Histori reale.

Certifikatat tona

Pyetjet e shpeshta të programit të tregtarit të baterive BSLBATT®

Tregtarët e autorizuar punojnë me BSLBATT për të shitur dhe instaluar bateri litium.Si pjesë e këtij programi, klientët ju paguajnë drejtpërdrejt kur instaloni një sistem alarmi kualifikues.Ne do të punojmë ngushtë me ju për të ndërtuar mbi themelin tuaj.Jo vetëm bateritë, por shërbimi i pakrahasueshëm, trajnimi dhe mbështetja e vazhdueshme.Produktet tona janë bateri, por biznesi ynë janë marrëdhëniet dhe t'ju ndihmojmë të keni sukses.Shikoni përfitimet e tregtarëve dhe bëhuni anëtar i familjes sot.

E thjeshtë.Thirrni +86 (752) 2819-469 BASHKOHUNI- për më shumë informacion se si të bëheni një tregtar i autorizuar i baterive BSLBATT®.

Shumë.Programi ynë përfshin trajnime të vazhdueshme për shitje, burime marketingu, ndihmë për punësimin dhe më shumë.

Nuk ju kushton asgjë për t'u bashkuar me programin dhe nuk ka tarifa të fshehura.Thirrni +86 (752) 2819 469 BASHKOHU- për më shumë informacion në lidhje me të qenit një tregtar i autorizuar i baterive BSLBATT®.