Teknologjia e baterive litium BSLBATT

Përfitoni nga teknologjia më e fundit në bateritë BSLBATT LiFePO4 të pastra, të sigurta dhe të qëndrueshme

Pse të zgjidhni BSLBATT LifePO4?

Bateritë e litiumit BSLBATT janë projektuar dhe prodhuar sipas standardeve më të larta dhe janë ideale për aplikime të etur për energji.Performancë më e lartë se çdo lloj tjetër baterie.Balancon 20 herë më shpejt se bateritë e tjera të litiumit, karikohen 50% në vetëm 25 minuta , dhe telekomanda dhe raporton defekte për të parandaluar probleme serioze.Ne kemi një linjë të plotë të baterive LiFePO4 të krijuara për të Jashtë rrjetit , RV , Varkë , Karrocë , Forklift aplikacione, dhe më shumë.Unik në klasën e tij me një sistem të menaxhimit të baterive në pronësi!

BSLBATT LifePO4

Kufijtë e acidit të plumbit dhe avantazhet e litiumit

Bateritë plumb-acid

● Kohë e gjatë karikimi ose nevojë për të zëvendësuar baterinë

 

● Joefikas (75%)

 

● Kostot e larta të mirëmbajtjes dhe infrastrukturës

 

● Jetëgjatësi e shkurtër 1000 cikle karikimi

 

● Gama e ngushtë e temperaturës

 

● Ngarkimi dhe shkarkimi i pjesshëm zvogëlon jetëgjatësinë e baterisë

BSL Li

Bateri litiumi

● Karikimi i shpejtë kërkon vetëm 2 orë për t'u ngarkuar

 

● Efikasitet i lartë i energjisë (96%)

 

● Kosto të ulëta të mirëmbajtjes dhe infrastrukturës

 

● Jetë e gjatë shërbimi 3000 cikle karikimi

 

● Gama e gjerë e temperaturës

 

● Ngarkimi dhe shkarkimi i pjesshëm për të rritur jetëgjatësinë e baterisë

Bateritë tradicionale të litiumit VS bateritë litium BSLBATT

bateri tradicionale litium

● Balancim pasiv vetëm me konsum të ulët të energjisë

 

● Karikimi 50% në 60 minuta

 

● Koha e ekuilibrit është 4-8 orë më e gjatë

 

● Rrezik i lartë i mbylljes së papritur të pajisjeve të furnizimit me energji elektrike

 

● Bateri standarde

Bateri litiumi BSLBATT

● Bilanci aktiv dhe pasiv, 20 herë më shumë fuqi

 

● Rimbushje 50% brenda 25 minutave

 

● Koha e shkurtër e ekuilibrit, më pak se 30 minuta

 

● Nuk ka rrezik për ndërprerjen e pajisjeve të furnizimit me energji Telekomandë rutinë

 

● Dizajn i personalizuar i baterisë

Qeliza katrore të çertifikuara të klasës A+

Fokusi ynë janë bateritë fosfat litium-hekur.Të gjitha bateritë tona (100AH ​​dhe më lart) janë bërë nga qeliza katrore të shkallës A+ të certifikuara nga UL1973.Prodhuesi ynë i baterive është i njohur për kontratat e furnizimit me Volkswagen Group, Tesla, BMW dhe LG .

Ndër teknologjitë e ndryshme të baterive në treg, zgjedhja jonë bazohet në nevojat e përdoruesve tanë këtu.Prandaj, qelizat tona përfaqësojnë më të mirën nga:

 

● Rezistencë maksimale ndaj lagështirës, ​​të ftohtit dhe temperaturës changes.

● Rezistenca ndaj goditjeve dhe dridhjeve.

● 6000< Çiklizëm me 80% shkarkim (1C).3000< cikle në 100% (1C).

● Pastërtia e brendshme e metalit është 99.99999%.

● Siguroni fuqi të vazhdueshme 1C dhe maksimum 300A.

● Qelizat nuk do të deformohen gjatë përdorimit intensiv.

● Sigurohuni që çdo njësi të "përputhet" për ekuilibër të përsosur

BSLBATT ka vendosur të zhvillojë një proces më të pastër dhe më pak të kotë për prodhimin e baterive litium-jon.

Ndërsa shumë bateri litium duken njësoj fizikisht, është e rëndësishme të mbani mend se inxhinieria brenda baterisë duhet të jetë e pakuptimtë.

Në BSLBATT, ne mbledhim komponentët më të mirë në industri në bateritë tona.Çdo bateri mund të zgjasë më shumë se 15 vjet pasi të jetë montuar në mjedisin dhe klimën tonë kineze.

● Kallëp mbrojtës për çdo qelizë.

● Aditivë ngjitës në çdo bulon.

● Bateria plotësisht e salduar.

● Ngrohje e brendshme (opsionale).

● Instalimet elektrike me matës të lartë dhe shufrat e përcjellësit.

● Komponentët elektronikë të mbrojtur nga xhel polimer.

● Përdorimi falas i BMS i ofruar nga 100AH ​​tonë &   Kallëp baterie 200AH.

● Integrimi i portës së komunikimit ( 2,4 – 153,6 kWh )

● Ne gjithashtu sigurojmë që raporti optimal midis kapacitetit të energjisë dhe madhësisë të sigurohet gjithmonë.

Montimi i baterisë

Saldim me lazer

Instaloni BMS

Testi BMS

Linja e prodhimit

Asambleja e parzmoreve

Kutia e jashtme e fiksuar

Testi i ngarkimit dhe shkarkimit

Kontroll gjithëpërfshirës i cilësisë së produktit

Në BSLBATT Battery, ne montojmë bateritë sipas specifikave tona.Shumica e konkurrentëve mbështeten te prodhuesit e tjerë të baterive litium, duke u lutur për produkte cilësore.Fatkeqësisht, ata nuk mund të mbështeten në një produkt të besueshëm, dizajni i të cilit do të standardizohet me kalimin e kohës.

 

Pra, ky është ndryshimi.Këtu ne programojmë elektronikën dhe blejmë çdo material në mënyrë të pavarur, kështu që kemi kontroll nga fundi në fund të produktit përfundimtar.

Gama e gjerë e temperaturës

Bateritë BSLBATT janë të pajisura me një sistem ngrohjeje dhe ftohjeje për të siguruar funksionimin e duhur në temperatura që variojnë nga -30°C deri në 45°C.

 

Mban efikasitetin dhe jetëgjatësinë e baterisë në nivele të paprekura.

156d10aa-fae1-46c9-9a86-132715fa7d99

Krahasimi i kostos totale të pronësisë

Tabela më poshtë krahason koston totale të pronësisë së BSLBATT's B-LFP12-100 , një bateri 12V 100 Ah LiFePO4, me tre teknologji të baterive me acid plumbi me madhësi ekuivalente (BCI Group 31).Duke përdorur jetëgjatësinë e matur të marrë nga specifikimet e publikuara nga prodhuesi për secilën bateri, analiza jonë tregon se B-LFP12-100 kushton të paktën 51% më pak gjatë jetëgjatësisë se edhe bateria me acid plumbi me kosto më efektive.

Total Cost of Ownership Comparison​

Na pyesni për situatën tuaj tani.Teknikët profesionistë të BSLBATT Battery do t'ju përgjigjen brenda një dite pune.