banner

BSLBATT fiton 300+ klientë në Nigeria Energy 2022

308 Publikuar nga BSLBATT 10 tetor 2022

JFO Solutions & BSLBATT Battery bashkojnë forcat

Nga 20 deri më 22 shtator 2022, gjithçka në ekspozitën dhe konferencën kryesore të energjisë në Afrikën Perëndimore në Dallas u rrotullua rreth temës Si të promovohet zhvillimi i energjisë së rinovueshme në Afrikë – dhe Bateri BSLBATT ishte atje!Konferenca e Energjisë së Nigerisë 2022 do të bashkojë palët kryesore të interesuara nga sektori energjetik i Nigerisë, nga ministritë dhe rregullatorët e qeverisë, tek kompanitë e gazit që furnizojnë karburant në termocentralet e lidhura me rrjetin, tek prodhuesit e pavarur të energjisë, kompanitë e shpërndarjes dhe organet e mandatuara për të lehtësuar zhvillimin e energjisë së rinovueshme dhe zgjidhje jashtë rrjetit.

Nigeria Energy

Në përputhje me moton “ Krijoni një bateri litium më të qëndrueshme, më të qëndrueshme dhe efikase për klientët “, BSLBATT demonstroi se si mund të arrihet një rritje e fleksibilitetit, efikasitetit, hapësirës për manovrim dhe disponueshmërisë me zgjidhje specifike për aplikim dhe sektor!

Në zonën e brendshme të shfaqjes Nigeria Energy 2022, BSLBATT shfaqi produktet #litium |Për shembull, Litium | B-LFP48-100E | B-LFP48-160E | B-LFP48-100PW dhe B-LFP48-200PW |Shërben më shumë se 300+ klientë.Stenda BSLBATT ishte tërheqëse me demonstrime të drejtpërdrejta të baterive aktuale të lidhura me inverterët VICTRON & DEYE!Përkatësisht një 8.8 kwh Bateria e montimit në raft blu - dikush mund ta quajë edhe një skelë topolake – siguron burimin përfundimtar të pastër dhe të besueshëm të energjisë për tregun nigerian.Dhe një faktor i rëndësishëm në gjithë këtë sukses është mbështetja e Zgjidhjet JFO , partneri më i mirë në Nigeri!Është e mençur të investosh në energjinë diellore;Bateritë e litiumit BSLBATT ofrojnë zgjidhje energjie të sigurta, të pastra dhe me fuqi të lartë për të gjitha llojet e sistemeve të energjisë së rinovueshme.Jeni të interesuar të bëheni ambasador i BSLBATT?Ju lutem kontakt   [email i mbrojtur] !

BSLBATT Battery

Bateria BSLBATT është një paraardhës i sigurt dhe me cilësi të lartë.Të gjitha Bateritë 48 volt LiFePo4 projektuar nga BSLBATT plotëson dhe tejkalon të gjitha kërkesat e sigurisë për sistemet e ruajtjes së energjisë.Në nivelin e baterisë, sistemet tona kanë kaluar me sukses testet e shpërthimit, shtypjes, shpimit, rënies dhe goditjes. Teknologji e avancuar e litium hekur fosfat (LFP). funksionon në një gamë më të gjerë temperaturash për të ofruar performancën më të besueshme.LFP ka provuar të jetë një nga teknologjitë më të sigurta të litiumit në industri dhe është prodhuar sipas standardeve më të larta.

Bateri BSLBATT nxori një përfundim të suksesshëm të paraqitjes së emisionit |Shërbimi.Pas kësaj janë më shumë se 10 ekspertët e shërbimit, duke punuar gjatë gjithë kohës për të ofruar shërbime të klasit të parë dhe shumë të disponueshme për të mirën e klientëve.Këto shërbime vijnë nga një burim i vetëm, direkt nga prodhuesi.Ndërkombëtare në këtë kontekst do të thotë i disponueshëm globalisht, i pranishëm në nivel lokal.Portofoli ynë i shërbimeve mbulon të gjithë ciklin jetësor të sistemeve energjetike të klientëve tanë: shërbimet e ciklit të jetës 360°.

Nigeria Energy 2022

Këtë vit, disa 100 ofrues të zgjidhjeve të energjisë nga lart 21 vendet dhe Konferenca prestigjioze e Energjisë Nigeriane shfaqin produktet e tyre më të fundit.Të Shfaqja e Energjisë Nigeriane 2022 ka karakter ndërkombëtar, duke bashkuar prodhuesit e pajisjeve të energjisë, shpërndarësit, profesionistët e prokurimit, tregtarët dhe rregullatorët për të diskutuar për përshpejtimin e furnizimit të qëndrueshëm me energji në Afrikën Perëndimore.BSLBATT është shumë i kënaqur me rezultatet e Nigeria Energy 2022!Shihemi në shfaqje vitin e ardhshëm!Faleminderit

10 mënyra emocionuese për të përdorur bateritë tuaja litium 12V

Në vitin 2016, kur BSLBATT filloi për herë të parë të projektonte atë që do të bëhej zëvendësuesi i parë i lëshuar...

A të pëlqen ? 914

Lexo më shumë

Kompania e baterive BSLBATT merr porosi me shumicë nga klientët e Amerikës së Veriut

BSLBATT®, një prodhues kinez i baterive Forklift i specializuar në industrinë e trajtimit të materialeve...

A të pëlqen ? 767

Lexo më shumë

Fun Find Friday: Bateria BSLBATT po vjen në një tjetër LogiMAT 2022 fantastik

TAKONI!EKSPOZITA E VETTER VIT 2022!LogiMAT në Shtutgart: SMART – TË QËNDRUESHME – SAF...

A të pëlqen ? 802

Lexo më shumë

Në kërkim të shpërndarësve dhe tregtarëve të rinj për bateritë litium BSL

Bateria BSLBATT është një kompani e teknologjisë së lartë me ritme të shpejta dhe me rritje të lartë (200% në vit) që po udhëheq një...

A të pëlqen ? 1202

Lexo më shumë

BSLBATT do të marrë pjesë në MODEX 2022 në 28-31 Mars në Atlanta, GA

BSLBATT është një nga zhvilluesit, prodhuesit dhe integruesit më të mëdhenj të brumit litium-jon...

A të pëlqen ? 1936

Lexo më shumë

Çfarë e bën BSLBATT baterinë Superiore Litium për nevojat tuaja Motive Power?

Pronarët e pirunëve elektrikë dhe makinerive të pastrimit të dyshemesë që kërkojnë performancën më të mirë do të...

A të pëlqen ? 771

Lexo më shumë

Bateria BSLBATT bashkohet me programin e përputhshmërisë së baterive të Delta-Q Technologies

China Huizhou – 24 maj 2021 – BSLBATT Battery njoftoi sot se i është bashkuar Delta-Q Tec...

A të pëlqen ? 1234

Lexo më shumë

Bateritë e litiumit 48 V të BSLBATT janë tani të pajtueshme me invertorët Victron

Lajm i madh!Nëse jeni fansa të Victron, ky do të jetë një lajm i mirë për ju.Për të përputhur më mirë...

A të pëlqen ? 3819

Lexo më shumë