Вовед во брендот BSLBATT®

BSLBATT е национално претпријатие за високотехнолошки литиумски батерии, основано во 2012 година, обезбедувајќи батерии со литиум железо фосфат и полначи за литиумски батерии!Основачите на BSLBATT ја поседуваа и управуваа со компанијата за оловни батерии Wisdom Power повеќе од 20 години, и последователно го создадоа нашиот бренд BSLBATT, кој е акроним за „ Б est С решение Л итиум Бат ery“, што го претставува нашиот развој на напредни, висококвалитетни литиумски батерии за нашите клиенти Решенија и етичка работна средина.

Моќност |Безбедност |Животот

Ние дизајнираме, развиваме и произведуваме широк спектар на LifePO4 батерии. Производи на BSLBATT се извезуваат низ целиот свет, како на пр Северна Америка, Јужна Америка, Европа, Африка и Југоисточна Азија. Нашата цел е да обезбедиме висококвалитетни литиум железо фосфатни батерии, фокусирајќи се на следните пазари: renewable energy,   Ракување со материјали , Колички за голф , Подни машини и Резервна моќност .Клиентите на BSLBATT ширум светот му веруваат на нашиот бренд и на нашата компанија поради нашите висококвалитетни батерии и иновативни технологии кои гарантираат максимална вредност за секој проект.Покрај иновативните производи, BSLBATT е посветена на обезбедување исклучителни услуги за клиентите.Компанијата нуди а 100% гаранција за задоволство и неговиот тим од познавања и пријателски претставници е секогаш при рака да одговори на какви било прашања или грижи.Ако барате иновативна компанија за литиумски батерии фокусирани на клиентите, тогаш BSLBATT е совршен избор. Contact us денес за да дознаете повеќе за нашите производи и услуги.

BSLBATT
Вовед во брендот BSLBATT®

Тим за производство на BSLBATT®

ISO90001

Политика за квалитет на BSLBATT®

Целта на нашата компанија е да ги намали трошоците за складирање зелена енергија и да ја направи пошироко достапна за сите, притоа усогласувајќи се со клиентите, законските, регулаторните и другите барања, со:

 

√ Фокусирање на индустриски и комерцијални енергетски решенија.

 

√ Обезбедување извонредни перформанси на производот, услуги за клиентите и вредност.

 

√ Заработувајте репутација како доверлив мислов.

 

BSLBATT ќе ја користи рамката обезбедена со стандардот ISO 9001: 2015 за го следиме и мериме нашиот успех во нашата посветеност на квалитетот со примена на следните цели:

 

√ Одржување на фокусот на нашите основни пазарни сегменти, вклучувајќи Обновлива енергија , Ракување со материјали , Колички за голф , Подни машини , и Морски апликации додека ја користиме и развиваме нашата база на знаење за да обезбедиме производи оптимизирани за потребите на клиентите.

 

√ Следење на клучните показатели за изведба за да се демонстрираат достигнувањата и постојаното подобрување на нашите производи и компаниски испораки.

 

√ Овозможување на нашите клиенти да работат на следното ниво со испорака на иновативна литиумска батерија со најдобро решение и покажување техничко водство и интегритет преку нашите тимски интеракции и документација за поддршка.

со првокласни партнери

Може да бидете успешни само кога ќе ги изберете најдобрите партнери, дистрибутери и вработени.Затоа внимателно ги слушаме, стекнуваме увид и инвестираме време и енергија за да ја градиме нашата иднина заедно.Стратешкиот однос ќе резултира со исклучителни искуства на клиентите и решенија за литиум.

ИНТЕРЕСИРАНИ СЕ ЗА НАШИТЕ БАТЕРИИ?СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТЕР